Boneless Grapes

Константин Дорофеев
I like my grapes unboneless.
Nonetheless I wouldn"t care for bones in raisins.
Basically, all I wanna do is gazing
At the starlit basins,
Going crazy at their luxe,
Singing praises,
Saying prayers.
Sway me
Ask me questions,
But don"t
Leave me restless
Searching for answers
Across forsaken attics.
I use
Unconventional ethics and cures.