*** Вiдкрились зорянi шляхи...

Юрий Загородний
* * *

Вiдкрились зорянi шляхи,
I ми, брати, трухнувши втому,
Як вiчно радiснi птахи,
Всi повертаємось додому.
Туди, де любий Батько жде,
Де радiсть вiчнiсть набуває
До нас на зустрiч Вiн iде
Та пiсню щастя нам спiває!
Вiн скаже: Ось i ви, сини,
Що повернулися до Вiти
Тепер скажу я, що ви всi -
Мої вогнянi любi дiти.
Берiть, що заготовив я,
Живiть в любовi брат до брата,
Живiть ви як одна сiм"я
Напругу радощiв вам знати!
Вона у творчiсть зрушить вас.
Берiть, творiть, бо є потреба!
У нас чудовий, справдi, час,
Бо повернулись ви до неба.

1995