*** Щоб я далекий шлях вiдчув...

Юрий Загородний
* * *

Щоб я далекий шлях вiдчув
До того рiдного порогу
I те, що в свiтi я забув,
Мене позвало у дорогу!
По нiй я до мети дiйду,
В нiй вiдчиню тебе, надiє!
I силу з мужнiстю знайду
Нести Любовi хрест у дiю.

1995.