Dumpster fire

Юрий Слободенюк
"Dumpster fire" hearing spurs groans about Congress' new low
Story by Andrew Solender

Dumpster fire is a slang term used to describe something or someone as a complete mess, a catastrophe, or a disaster. The term originated from the idea that a dumpster is already filled with garbage and messy, but when it’s on fire, it becomes an even bigger mess.