Parrot is a verb that means

Юрий Слободенюк
Maddow Blog | Matt Gaetz parrots Trump’s notorious message to the far-right

Parrot is a verb that means to repeat something said by someone else without thought or understanding. It is often used to show disapproval or criticism of someone who is mindlessly echoing or imitating someone else's words or ideas. Parrot can also be a noun that refers to a type of bird that can mimic human speech.

***
Durch Nachplappern Freunde gewinnen
Papageien sind begabte Nachahmer. Amerikanische Biologen haben nun herausgefunden, welchen Zweck die Voegel mit dem Imitieren fremder Laute verfolgen. Das Geplapper dient der Kontaktaufnahme.