Дякую

Дарья Тимошенко
Я дякую Богу за іншу реальність -
За те, що в стосунках була не формальність,
А чисте кохання між мною й тобою.
Це іспит, який не скінчився бідою.

Зворушливі фрази були небезпечні,
Та спроби мовчати - ще більш недоречні.
Відкрилося те, що було невідомим
Та стало по-справжньому цінним, вагомим.