Лиш серце вiрить

Сана Серёгина
в моєму серці туга і печаль,
і в душу сіє зимними снігами,
нема причин породжувати жаль
чи нотки недовіри поміж нами.

в моєму серці туга і журба
душа квилить, а то беззвучно скніє,
між розумом і серцем боротьба,
і в душу холодом раптово віє.

а навкруги посипали сніги,
що вже були, розтанули причини?
ба, навіть друзі стали вороги,
лиш серце вірує з дитячими очима...


12 2015