Яраткан республика!!!

Елена Ерополова
Яраткан республика!!!
Яраткан ил!!!
Ин;ил халыклары.
Биред; урыслар яши,
Татарлар ;;м башкортлар.
Удмуртлар ;;м чуашлар,
Безне; республика да.
Б;тен д;ньяда к;бр;к юк.
;;м андагы ;;р халык к;б;кт;ге мончак кебек,
Аны барысы да й;рт;.
;;м ;з ;;м;;риятемне д;нья к;рерг;,
;;м яраткан ил Россия.
Д;ньяда да ;зем турында белдер;,
Син турында н;рс; с;йл;шк;н иде.
;ирд; нинди ;ир урыны бар,
Кайда Явага ;кият яши, йокта т;гел.
Мин биред; яш;вем ;чен шактый мактанам,
Й;р;к сизг; ;земне б;л;к ит;м.
Минем республикам минем планета,
Биред; минем хыялларым яши.
Син зур илне; ;анысы;,
Аны; исеме Россия.
Анда без яшибез.
Б;тен планетага тынычлык ;;м тынычлык бир;без,
Без бай ;;м б;тен идеял;р сандыгыбыз.
;;м д;нья гомум;н ;ирд;,
Барлык республика ;чен р;хм;т сине.
Русияг; д; чын й;р;кт;н р;хм;т бел;м,
Биред; ;;м биред; туганым ;чен.
7.06.2020.
Стих Любимая республика!!! На татарском языке.