реае

Starpom
яйнкэфемэе ашярпшу кер опнярхл-
цндю,йюй орхвэъ ярюъ.
опнярхл,врн лш я рнани цпсярхл,
ясдэас ябнч кхярюъ.

кефхр аегднммши бнднел,
мюьху ярпюяреи  х асдем.
бн бяеи бяекеммни лш бдбнел,
х яйнпн  мюя  ме  асдер.

ю лнфер лш,йюй NEVEMO,
х асдел фхрэ  аег  япнйю.
ме оэел, ме йспхл "аекнлнп",
бнр рнкэйн  ндхмнйн.